Slottskogen....

image156


image157


Söta....

Boråsdjurpark...

image153


image154


image155



Det var jätte mysigt där, kan varmt rekomendera det...

Kram Beppo

Tyckte om denna bilden....

image151


Ge inte upp, det e inte värt att låta folk eller något trycka ner dig, överlever gör man om man bara har gett sig F A N på det fråga mig.....
Tyckte i varje fall bilden var jätte fin...

Kramar Hanna 

Fatta någon ggn.

Min dag i dag har väl inte varit den bästa, först har jag separationsångest, sen blir jag ledsen för att jag inser att så e fallet, e det fel att känna så jag bara undrar??? Det betyder inte att jag vill äga någon annan, det var bara så jobbigt att lämna den man älskar, helt plötsligt var jag ensam igen, men ändå inte, för som du sa så ska du ju inte göra slut med mig, men det e verkligen tungt i dag väldigt väldigt. Sen ska ni veta att jag trivs så himla bra hos honom jag känner mig som hemma där borta på landet, så kommer jag hem till mig och där trivs jag verkligen inte längre efter att ha spenderat så mycket tid där borta på landet, Jag älskar verkligen det där borta inklusive dig S....   

Sen e det inget vidare på jobbet, jobbar med en speciell människa som inte e snäll mot mig, pratar skit bakom min rygg, men faktiskt så bryr jag mig inte, det e ju hon som har problem inte jag....

Sen kommer Leah hem då frågar jag c om hon har haft blöja när hon ska göra nr. 2, gissa vad han säger då.
Det var det jag tänkte, han säger att hon inte har haft det men, han ljuger jätte kul, jag kan det där nu.
Sen sa Leah att hon hade bara gjort nr. 2 hemma hos S.
Sen har hon frågat efter blöja hundra ggr. nu!!!!!!!
Tack så mycket....

Ja, ja det e bara att börja om igen, känns så där roligt, men men hon ska klara det innan jag börjar jobba igen.

Och nu har jag gör ont i huvudet, det e inte kul när man tänker mycket huvudet går i trehundra nitto, på hel spänn konstant.
Skit samma det går la över snart.

hoppas ni har haft en toppen dag i varje fall.

Kram Beppo


Ja, vad ska man säga..

Kan det bli mycket bättre än vad det e nu, med mitt liv alltså, jag vet faktiskt inte...
Har inte mått så här bra på ja, jag vet inte vad, livet känns som det går åt rätt riktning, eller vad man nu säger eller hur man nu säger det....
Jag tjötar mycket om det, men det e verkligen så jag känner att det e verkligen toppen på alla sätt, och så har jag nog känt en eller två ggr i mitt liv...
Känslan av att må bra hade jag önskat många fler med mig....

Har lämnat Leah i dag till sin farfar och Ann faktiskt väldigt skönt så att man får lite egen tid med min älskling inte för att jag inte har varit med honom, men det e skönt att vara lite utan barn. Och det tror jag alla behöver mer eller mindre.

Sitter nu här i darlingens lägenhet och gör inte så mycket, han e nämligen och hjälper sin granne och lägger golv, han e så j-vla duktig, måste bara få skryta lite om han, han e verkligen duktig på allt han tar för sig, har inte träffat någon som kan så mycket om allt som han, (nu vet jag vad du tänker älskling, du behöver inte säga något för du e verligen super, och det vet du att jag tycker och många med mig delar den uppfattningen.) Vill bara berömma dig för allt, du e eller ditt hjärta säger verkligen allt vad en människa ska stå för.

Hoppas ni andra har det bra.

Älskling puss på dig.

Kram kram Beppo


Majsan...

Vet du vad, du jag tycker att du verkligen e super, tack för i kväll.....
Tycker inte att du ska bry dig vad dom säger, ville bara ge dig en insändare, känns som vi kan bli riktiga vänner, hade varit roligt...
Och det som du sa att vi kan ha den där kvällen hade varit jätte roligt, bara så att du vet så e du alltid välkommen hos mig..
Hoppas att natten på jobbet blir någorlunda bra.
Vi hörs i morgon Stor Kram HANNA


Till alla andra ha det fett

Mvh Beppo

JAG ÄLSKAR DEN.....

VILLE BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN NYA DATOR......

Det var bara det jag ville säga...


Tack än en gång. Puss puss

Ja, jag vet att jag tjötar....


Fredag i dag.

I dag vad händer då? Jag vet faktiskt inte, får väl se.
I morgon ska jag och Leah åka till Falkenberg, ska bli mysigt, men så e jag i valet och kvalet, om jag ska stanna tills nästa fredag eller om jag ska åka och lämna Leah på onsdag och sen åka tlllbaka på torsdag och stanna tills på lördag, det e ju rätt skönt att vara själv oxå med min.....

Måste bara säga än sak, jag håller med det e en ständig kamp mot dammet, det kom från ingen stannas det har inte med det att göra det jag skrev innan som ni säkert förstår.

Fick ett samtal nu som gjorde mig jätte glad, jag behöver inte oroa mig för Leah om det e det syndromet han har så e det ingen fara, men att han skulle gå tillbaka och få det utträtt så att det verkligen e det, detta hade ju inte med att göra. Var bara tvungen.

Åter tillbaka till det jag pratade om från början, jag gör nog så att jag åker och lämnar Leah på onsdag och så åker jag tillbaka, så får jag lite egen tid med min älskling.
Vi får väl se vad du tycker, men det känns som en bra ide.

Sen måste jag bara säga att jag e jätte glad för min nya dator den e gör fin även om det e någon som tycker att den e plastig, den e jätte fin.

Puss Puss på dig älskling.

Mvh Beppo

Tillbaka e jag nu..

Och det e pågrund av dig, älskling...
Tack så jätte mycket för allt du e ju bara för go på alla sätt och vis... Har aldrig varit så uppskattad av någon som av dig..
Ville bara säga att Jag Älskar Dig..

Till er andra hoppas ni har det bra.

Puss å kram Beppo

Den andra överenskommelsen:

Ta inget personligt:



Du gör någoting stort av en bagatell eftersom du har ett behov av att ha rätt och visa att alla andra har fel.
Det betyder inget för mig vad du anser om mig, och jag tar inte din uppfattning personligt.

Det på verkar mig inte om du säger att jag e bäst eller om du säger att jag e sämst, inget ab det påverkar mig för jag vet vad jag är.

Jag har inget behov av att bli accepterad.

Nej , jag tar inget personligt.
Vad du än tänker, vad du än känner, vet jag att det e ditt problem och inte mitt.
Det e ditt sätt att se saker och ting.
Det är inget personligt eftersom det är dig själv det handlar om, inte mig.

Arg blir du för att du e rädd, om du inte e rädd finns det ingen risk att du ska bli arg på mig. Om du inte e rädd finns det ingen risk att du ska bli svartsjuk eller ledsen.

Jag säger bara läs boken:
Fyra grundstenar till ett bättre liv.
Don Miguel Ruiz

Nu får ni ha det så bra, så hörs vi kanske om 1 v. eller om två vet inte riktigt.

Älskling vi hörs ändå, puss puss

Kramiz på er andra.

Mvh Beppo


I morgon tar han den....

I morgon kommer han och hämtar datan, så jag kommer inte att blogga på ett tag, men ni får leva utan mina fina inlägg ett tag.
Men vi får väl se när jag skriver igen. Det har varit kul så länge det varade. Hoppas ni får ett par sköna v. i solen om det blir någon. Man kan ju alltid hoppas.
Jag vill verkligen ha lite sol under min semester, ja ja, kommer nog att skriva något mer under dagen och kvällen.

Ha det toppen alla.

Kramar Beppo.

Fredag, den kan inte bli bättre....

Tack så jätte mycket för i dag, det var verkligen toppen, känns super....
Det handlar mycket om dig nu, men du får stå ut, det e verkligen härligt att känna så här som jag gör, allt känns som lättare, även om det e svårt på andra plan just nu, men du får en att liksom bara känna sig älskad på något sätt som jag inte har upplevt av någon annan tidigare, det e så härligt....

Jag vet att du inte vill att jag ska skriva men jag vill verkligen det.

Hoppas du får en trevlig kväll och att du får spela lite....

Stor puss till dig....



Din guide till personlig frihet....

I går var jag lite nere, på grund av en viss person...

Fick låna en bok, man behöver inte ta till sig allt, som han sa, men ta det som berör dig och som faktiskt e väldigt sant i denna värld, och för mig, jag tror att många delar denna uppfattning precis som jag.


Den förtsa övernskommelsen:
Var sann i ditt tal:


Den första överenskommelsen e det viktigaste, men oxå den svåraste att hålla fast vid. Genom ditt tal uttrycker du din skaparkraft. Det är genom orden som du uppenbarar allt. oberonde av vilket språk du talar är det genom orden som du visar vad du vill. Vad du drömmer, vad du känner och vad du egentligen är- allt detta uttrycks genom dina ord.
Ordet är det mest effektiva redskap du har som människa.
Det är ett magiskt redskap.
Men ordet är ett tveäggat svärd. Det kan skapa en oändligt vacker dröm eller förstöra allt omkring dig.
Den ena eggen är när orden missbrukas, vilket åstakommer ett helvete på jorden.
Den andra eggen är när man är sann i sitt tal, vilket enbart skapar skönhet, kärlek och ett himmerike på jorden.
Genom att fånga vår uppmärksamhet kan ord komma in i vårat sinne och förändra en hel uppfattning till det bättre eller till det sämre.

Att vara sann i sitt tal innebär att inte använda orden mot sig själv. Om jag träffar dig på gatan och kallar dig dum kan det tyckas som om jag använder ordet mot dig.
Men egentligen anv. jag det mot mig själv eftersom du kommer att avsky mig för detta, och att du avskyr mig är inte bra för mig.
Därför: Om jag blir arg och med hjälp av mina ord sänder alla mina giftiga känslor mot dig, anv. jag ordet mot mig själv.
Om jag älskar mig själv kommer jag att ge uttryck åt denna kärlek i mitt samspel med dig, och då är jag sann i mitt tal eftersom den handligen kommer att framkalla en liknade reaktion.
Om jag älsakar dig, kommer du att älska mig.
Om jag förolämpar dig, kommer du att förolämpa mig.
Om jag känner tacksamhet mot dig, kommer duatt känna tacksamhet gentemot mig.
Om jag e självisk i mitt umgänge med dig, kommer även du att vara självisk.

Att vara sann i sitt tal är det rätta sättet att anv. sin energi.
Det betyder att du anv. din energi med inriktning på sanning och kärlek.


Man kan kort sammanfatta det här kapitlet att man ska vara sann i sitt ord och inte missbruka det genom att skvallra och sprida vrede och hat och avund, var dig själv var den sanna människan, tala alltid om vad du vill och vad du känner men gör det inte för att såra någon annan.....


Det kommer mer men nu ska jag vara med Leah...

Jag blev väldigt berörd av denna bok, tack än en ggn för att du alltid finns vid min sida, du e så underbar på så många sätt....

Tack för i dag, var jätte mysigt, och förlåt att jag sitter i denna situation som jag gör just nu, men det kommer att bli bättre jag lovar älskling.
Du jag älskar dig verkligen, och det e att vara sann i Mitt tal.

Puss

Kram till er alla andra.

Mvh Beppo

Måste bara säga det igen fy fan vad trött jag e på detta jävla väder....

Detta e ju inte roligt för fem öre, vad e vår sommar på väg?
Det e ju ingen sommar längre för den regnar ju bort... Det e verkligen inte roligt för Leah helle, för vi har puzzlat, lagt pärlplattor, lekt med lera, målat, sen bytter hon kläder stupp i kvarten, härligt..
Mamma dom var för långa, mamma dom var för korta, mamma jag vill inte ha den för den e röd jag vill ha rosa, och allt annat.
Leker med sina dockor bäddar ner dom sen blir hon förbannad för att hon inte får plats, mamma dockan tog all plats!!!!!

Har ni några ider vad man ska hitta på????

Mvh Beppo


Ed Hardy...

image145image144



image146


image147

image148


image149
Dom e så fina hans grjer, klockan tog jag med igen, var bara tvungen..
Altt kommer ifrån:
image150




Ha det fett alla

Kramar Beppo

Min syster yster har kommit in på sin skola....

Nu ska min lilla syster flytta, kul för dig att du kom in, och att din andra hälft oxå kom in det e ju super igentligen...
Men det  jag har alltid sagt du har något där uppe som många saknar...
Det kommer att gå jätte bra..
E så glad för din skull, men det e ju ganska tråkigt för vårann skull, men syrran när e det du flyttar???

Du hoppas det går bra på ditt jobb, e det roligt eller????

Ja, ja nu e det dax att ta hand om min hopper tossa här...

Ha det super så länge...

kram kram

Flytta, vill jag göra nu....

Nu e jag så trött på att bo här så jag spyr på det oxå....
Man hinner ju tänka så mycket när man har semester eller sommarlov, e ganska jobbigt faktiskt, men det e väl inte så konstigt, hade det varit fint väder så hade jag nog inte funderat så mycket, eller så hade jag nog gjort det ändå, för huvudet går i 390 hela tiden....

Det e ju så när man inte vet, men jag vet vad jag vill men det e ju ganska svårt att genom förra det i min situation, tyvärr...
Vill ju helst av allt åt det hållet, men det lär väl inte hända inom dom närmaste...

Men vill man något så får man ju kämpa för det och det tänker jag göra, det ska gudarna veta, jag e inte den som ger upp i första taget, och det vet alla som känner mig..
Ge upp gör man inte man kämpar vidare tills man får det man vill eller om man måste kompromissa lite så går jag med på det oxå..

Ja, nu e jag så trött på detta nu!!!!

Men som jag sa innan skam den som ger sig, eller vad säger ni?????

Nu ska jag snart titta på bolli, i dag oxå...

Vet ni vad det ska bli fint väder på söndag, så nu har man något att se fram i mot..

Ha en trevlig kväll

Kramar Hanna

Regn, Regn, Regn....

Ska hela min semester regna bort jag dör vad tråkigt det e....


image143

Ja, det e väl bara att härda ut...

Så tråkigt...

Kramar

Slottskogen.....

I dag har vi alla varit i slottskogen det har varit så mysigt, tack, så roligt att allt går så bra med alla.....

Känns bara bättre och bättre för varje dag som går, jag har träffat rätt på alla sätt och vis, att det fortfarande finns sådana människor e helt otroligt....
Har blivit lite sentemental känner jag, men det e för att han betyder så mycket för mig....

Ja, ja nu ska vi gå och titta på bolli....

Klockan e 18.00 då e det dax...

Kram på er alla

Hanna

Denna tycker jag e cool.....

image142

Tänk om jag kunde göra så!!!!!!!!

Ville bara säga att JAG ÄLSKAR DIG....

image140
                
image141



Har aldrig träffat någon dom får mig att känna så här...
Puss Puss

Jag och Leah har haft en toppen dag.....

Tack så jätte mycket för att du finns du e bara för bra för att vara sann....

Jag med hela mitt hjärta tack för att du e du, jag hade inte klarat det utan dig och ditt stöd....
Har aldrig varit så öppen som jag e nu, och det e för att du orkar stå ut med mig...

E jätte glad för att jag har dig....

Förlåt för att jag inte har varit som jag brukar....


Puss Puss


Spyr gör jag......

image139


Denna bild e så jag känner för vissa saker just nu......

Varför just jag ????

Men häng inte läpp för det det löser sig Hanna

Tack för lånet Majsan...

Ha det super alla där ute.....

Kramar Hanna

Till dig älskling.....

Jag älskar dig så mycket, hoppas du får en trevlig kväll så hörs vi sen, puss puss......

image138

Mitt hjärta är till dig....

Denna doften e ett måste....

Jag älskar denna inte bara för tjejer den som e för män, jag dör så god den e, och speciellt på en viss kille.....

image136


Sen har jag hittat ett halsband som jag tycker e så fint vad tycker ni????

image137

Jaja, nu ska jag göra en sak till sen e det dax att ta hand om prinssesan....

Leah hon e verkligen toppen....

Hon slutade med napp i går tycker jag e gör bra toppen, vet inte hur det känns för henne men det går förvånansvärt bra måste jag säga....

Hade förväntat mig ett mycket mer helvete än vad jag har fått, men det var som någon sa det e bara att man inte ger efter, så att man ger dom den bara för att man inte orkar, men det ska jag inte göra...
Ska lyckas med detta, känns så bra att det e jag som gör det så har jag något att vara stolt över att jag har gjort det med henne....

E så stolt över henne, nästan inget pip alls, så skönt att det går så bra....

Måste säga att jag e lite stolt över mig själv oxå, inte ett enda utbrott...

image135


Måndag, första dagen på min sem, så härligt....

Ja då e det första dagen på min sem. fint väder e det inte jag som hade beställt det, men ja ja, det kommer väl....
Jag skulle flytta min kista i dag en sådan som man får när man gifter sig, nej jag har inte varit gift och lär väl aldrig bli det heller, men man ska väl aldrig säga aldrig.
I varje fall så får jag det förbannade locket på mina händer rätt över trodde att dom gick av banne mig, skrek så att Leah började gråta och sa att mamma jag blåser så går det över men fy f-n vad ont jag fick....
Tur att dom inte låg lite längre ut då hade dom nog gått av....

Nu börjar det nog snart att regna, så tråkigt....

Men men vi hörs snart igen....

Kramar till er alla...

Tack så jätte mycket det blev jätte fint älskling... Puss puss

Kram till er där ute..

Mvh Beppo

Min kompis Nina....

Har sagt det förr du e alldeles för snäll mot din omgivning, det var som du sa i dag folk utnyttjar dig för att du bara vill väl, det e så tragiskt tycker jag att dom inte inser att dom e elaka när du bara e snäll.....

I dag när du berättade detta för mig, så kom jag att tänka på att det var väl inte första ggn du har varit för snäll?????

Du få bli hårdare, fast inte mot mig!!!!!!!!
Hahahahaha

Nej men du förstår vad jag menar....

Stor Kram Kompis....

Hanna

Spyr på alla som tror att dom vet allt....

Kom inte in och fråga om hjälp om ni e så väldigt duktiga på att vet vad ni ska ha och vad ni passar bra i och vad jag kan och inte kan...
Jag e ju tikk för att hjälpa er att komma fram till rätt produkter och det e mina kära arbets kollegor oxå, i dag var det inte min tur att råka ut för en bicth utan min gravida kollega, ni vet att man inte ska bråka med gravida....
Men hon fattade inte det....

Ha det så bra alla där ute...

Kram


Beppo

SEMESTER HERE I COM!!!!!!!!!!!!!

Så skönt att slippa jobbet i hela fyra veckor.....

Hoppas ni får en skön söndag, ha det toppen alla glada...

Kram Beppo


Läste om en tjej just nu i denna stund....

Vad livet tar olika vändningar, och vad man gör för den man älskar och mer där till, och vad man får säga och inte säga, vad man vet och det man inte får veta men vet ändå...
Det hon skriver det e äkta, även om det e ett liv jag aldrig skulle kunna utsätta mig för, för alla lögner om allt, hur du kan hålla isär allt e för mig en gåta...
Men jag tycker du e stark som orkar med allt som det innebär......

Men hur ska du orka med det i längden????????

Mvh Beppo

Måste bara berätta vad en kund sa till mig i tordags....

Kunder kommer till min disk och jag frågar vad jag kan hjälpa henne med...

- Hej vad kan jag hjälpa er med?

Kunden:
- Jag skulle vilja ha hjälp med ett rouge.

Jag:
- Ja, visst ska hjälpa dig med det, vad vill du har för ton på ditt rouge?

Kunden:
- Jag vill att det ska vara RÖTT.

Jag tittar på henne och frågar e det verkligen rött du vill ha????????

Kunden:
- Ja, jag vill  ha rött för min klänning går i rött, och jag vill att hela maken ska gå i rött...

Då tänker jag för mig själv, Rött kan visst vara fint, men rouge, hon menade verkligen rött....
Påskäring, eller vad!!!!!

Ja fick i varje fall skratta en stund.....

Ha det så länge....

Denna bild säger mer än tusen ord......

Majsan jag lånade denna fina bild av dig, tycker den e så vacker.....


image134


Har köpt nya tutthållare, hahahaha

image133



Tycker jag e gör fina, och så roligt det e nu helt pötsligt att köpa....
Innan drog jag mig alltid för att göra det men nu kan jag köpa hur många som helst....
Ja, vad tycker ni nu då??????

Mvh Bppo

Städar som aldrig för...

Det e så skönt att städa av sig all skit, e så skönt..
Städar Leah rum och det e så skönt när hennes rum blir fint, hon har inte en grej utan massor av grejer, lovar massor, men det e ju delvis mitt fel, vad e det man brukar säga köp en ny grej släng två, men har jag gjort det nej....

Men under semestern ska det bli rensning, det har jag lovat mig själv, ska bli årdning på hennes rum...

Ja, ja ha en skön måndag....

Mvh Beppo

Leah mamma älskar dig...

Sjuk JÄVEL.....

Måste bara skriva av mig lite.....

Ta det hur ni vill, men sjuka jävlar finns det fan över allt...
Hur kunde jag, vet inte varför jag tänker på det nu, men det gör jag, e så jävla trött på folk som inte visar mig någon som helst respekt, trodde att det hade blivit bättre men ucsh vad fel jag hade....
Ljuger så att hästarna inte bara travar utan dom galopperar...
E så skönt att slippa idioter, eller idioten...

Vet att jag inte ska lägga ner någon energi på sådana men det e lite svårt att inte göra det ibland....

Vad det handlar om spelar ingen som helst roll, men e så trött på att bliu överkörd för att man ska vara snäll, ska sluta med det och bara köra mitt eget lopp, jag som trodde att man kom längre att vara snäll, men vad fick jag för det...
Jag har fått för mig att ge och ta e livets filosofi, men det gäller tydligen inte alla, utan den personen ska tydligen bara köra sitt, men detta ska jag leva med resten av mitt liv, eller så gör jag det inte....

Men det går över snart, blir bara förbannad för att jag verkligen försöker få det att fungera.....

Annars e det bra...

Hoppas att ni andra får en bra dag..

Mvh Beppo


Bränd....

Ja, vad ska jag säga alla blir det någon ggn, mer eller mindre.....
Kille som tjej, tjej som kille..

Har en tjej kompis som har blivit det nyligen, vad e det som e så svårt att vara ärlig mot den man älskar eller som man säger att man gör men ändå ska man göra sned steg och sen säga att man inte vill mer?????
Kan man inte vara ärlig från början till slut, vad e det som e problemet???
Man blir ju bara mer sårad när den personen man älskar gör bort sig, om man känner att man inte älskar den personen man lever med så måste man ju vara så rak och ärlig att man säger det e så trött på folk som inte kan vara det, för det gör ju så förbannat ont, det gör ju ondare att få reda på det när det har hänt än att säga det innan, F-n lite respekt kan man ju visa den man älskade än gnn....

Du gumman det e hans förlust du e en super go tjej som förtjänar bättre, det e svårt att se det nu men jag lovar dig att det blir bara bätttre och bättre, du blir starkare han blir svagare och kommer med all sanolighet förstå vad han har förlorat när han kommer till insigt...
Då kommer han antagligen vilja ha dig tillbaka, det e då du måste ta ställning till vad du vill, vad du e värd och var du vill utsätta dig för igen....
Låg och tänkte på detta i går kväll innan jag somnade, vad jag oxå blivit bränd men så lycklig som jag är i dag har jag aldrig varit, tack vara att jag har blivit så sårad så har jag äntligen träffat rätt, den känslan e så underbar att faktiskt hitta rätt person som har samma värderingar som jag och som har något innan för det där uppe i huvudet, livet ska inte vara lätt, men om det hade varit lätt så hade man inte varit den man är i dag...
Jag hade aldrig varit den jag e i dag om jag inte hade varit med om så mycket som jag faktiskt har....
Har lärt mig så mycket om livet genom att alla saker misstag, eller erfarenheter, kallade vad ni vill men jag väljer nog att kalla det erfarenheter faktiskt.....

Det svåratse med att bli bränd tyckte jag var att man tänker så mycket, tänkadet allt som snurrar där uppe, men det hjälper verkligen att prata prata prata, för man måste dela det även om det e jobbigt, men man blir bara starkare och starkare för varje ggn, och har man bra vänner så blir dom inte trötta på dig utan dom stöttar dig, det gjorde mina vänner....

Och nu sitter jag här och e så lycklig, mitt liv har aldrig varit bättre, förutom att jag har min dotter bara varannan vecka, men jag kan leva med det så länge Leah mår bara av det....

Älskling tack för att du har tålamod med mig, du vet vad jag menar, nu skrev jag lite om dig ändå, men det får du leva med....

Gumman allt löser sig jag kan lova dig det även om det e tungt nu, men du vet var jag finns om du vill något eller bara prata lite strunt eller om du vill gapa och skälla eller bara något...
Stor Kram Hanna

Mvh Beppo

RSS 2.0