Äntligen så ska jag flytta.........



Kan man bli lyckligare?????????
Jag e nog den som e mest lycklig just nu eller varit det nu i några timmar, har nog inte riktigt förståt riktigt än, nu har han frågat om jag och Leah ska flytta till landet herre gud, mer jävla glad får man leta efter....
Hihihihhi, vad ska man säga nu e vi snart en stor familj och det känns så skönt att ha det tryggt för både mig och Leah, han e absolut den bästa människa jag har träffat, så himmla underbar, han vet precis hur jag funkar och det e så skönt, jag kan äntligen vara mig själv, behöver inte spela det där jobbiga spelet.
Duuuuuuuuuuuu e det bästa älskling...
Hahahahahahahaaaaaaaa
När jag tänker på det så sitter jag bara och ler, känslan e så fanastisk.
Jag ska äntligen få bo ihop med den jag älskar, hahahaha, skit kul...
Kommer att bli så bra, vad kan vara mer härligt???????
Vad jag tjatar, men men jag e så glad....

Hoppas ni har det bra där ute.

Ha det Hanna

E det så här livet ska se ut?????

Jag som trodde att det var lite lungt, nu, men det första smällen kom i fredags, sen kom den andra i dag....
Skit samma, jag e ju så van vid att ha det så här med en viss människa så det e väl bara att härda ut, det kommer nog att alltid se ut så här, men man kan ju hoppas att det ändrar sig i framtiden, men på dessa tre år har det inte hänt så mycket som e possitivt, ja ja...
Skit samma jag ska fan fixa detta, ska inte låta han trycka ner mig jag ska gå med huvudet högt.


Hanna



Hur löser man det?????

Jag vet inte var jag ska börja någonstans, fick ett samtal från mitt ex i dag att han eventuellt ska flytta, och det e ju inte något åt samma håll som jag befinner mig i, eller kommer att befinna mig i, varför ska varje smäll vara så förbannat hård????
E så jävla as trött på allt,  han berättar för mig att det löser sig säkert, men
han kan inte ha alla hästar hemma där uppe, varför kan jag inte ha det lugnt i mitt liv i varje fall en månad???
Hur ska jag lösa detta????
Eller vi???
Hur?????
Varför????
E jag för snäll????
E jag dum i huvudet????
Var jag så jävla korkad????
Leah hur ska det bli med henne????
Två dagis????
Orka mer????
GE upp????
Gör som JAG vill????
Eller e jag bara helt enkelt för känslig och tar allt som så stora problem, eller jag ser allt med honom som så stora problem, men jag hur ska detta gå?????
Hur många chanser får en person????
E så jävla besviken på Detta????

Jo, han glömnde att hämta Leah i fredags, det e inte första ggn.

Hur ska man kunna lita på en sådan människa?????
Varför får idioter så många chanser????
Vad hade hänt om det var jag som hade glömt att hämta mitt barn?


Hanna

Tisdag.

Japp då har jag tagit mig igenom den 14 okt, denna ggn oxå. Blev väl inte som jag hade tänkt mig, men men.
Tack Nina, men jag har inte varit på min blogg förrän nu så det var syn att du inte ringde eller smsade för jag hade gärna träffat dig.
Men vi kanske kan ta det snart du får gärna höra av dig, jag vet ju inte när du e i gbg igen, jag och Leah åker till fbg i helgen min syrra har ju fyllt år, så vi ska fira henne i helgen. Ska bli mysigt.
Jocke tack, jo det e tungt ibland, men jag fixar det alltid, har alltid gjort kommer aldrig att ge upp, livet e äna för kort. Det e bara att stå på sig, hoppas allt e bra med dig.

I morgon ska jag till jobbet, ska bli skönt att jobba igen....
I dag ska jag färga håret, blir skönt att ha en och samma färg i huvudet.

Leah tar kort i dag, hoppas att det går bra, roligt att få nya kort på sparven.

Annars e allt bara bra tycker jag inget annat har direkt hänt, e på landet och det e så härligt tycker jag, trivs det e bara förnamnet av vad jag gör här, inte bara för att det e på landet utan det e ju pågrund av det underbara sällskapet oxå, nu vet jag vad du tänker, du e så underbar, tack för allt. Hoppas att du har haft det bra på jobbet.
Puss puss.

Ha det super alla

Hanna

Jonatahan.

Fan oxå säger jag bara ibland vid dom här tiderna så e det nog inte så konstigt att jag mår som jag gör men jag tränger bort det och så när jag e själv så bara kommer det som ett brev på posten....
Sitter här och tänker på allt, som i går innan jag somnade så tänkte jag för mig själv att jag ska nog ta en semterdag på söndag, för jag vill jätte gärna vara med min älskling och göra något mysigt, men när jag tänkte på det i går så kändes den dagen bara så jävla rätt, och så i dag så när jag frågade min chef eller hon som har hand om personalen, så var det inga problem. Det kändes för lätt för att vara sant.

Sen ska ni veta att jag tror att allt har en mening, här i livet, det e bara att man får sig ett par käftsmällar ibland och en sån fick jag för 7 år sen, men det e väl inte så konstigt om man förlorar något man älskar villkorslöst, tänker inte mycket på det pratar högst sällan om det, men två ggr om året så e det väldigt tungt anting någon dag före eller efter, men i dag slog det det mig att på söndag e det 7 år sen du kom till världen, så rädd som jag var den dagen har jag aldrig varit, men så vacker du var.
E det okej att efter 7 år bli ledsen???
Det känns som jag e skyldig honom det för jag grät varken när jag fick veta hur det var med dig eller när du dog, men nu när jag har Leah så e det så mycket lättare för mig att relatera till hur det hade känts om jag förlorade henne, det hade jag aldrig fixat i dagens läge, eller det hade jag aldrig gjort.
Saknaden efter honom e väldigt jobbig just nu.....
Det e vanilj glass som gäller på söndag, ska gå till minneslunden känns bra....

Hoppas ni alla får en trevlig onsdag, var bara tvungen att skriva av mig.

Hanna

RSS 2.0