Majsan...

Vet du vad, du jag tycker att du verkligen e super, tack för i kväll.....
Tycker inte att du ska bry dig vad dom säger, ville bara ge dig en insändare, känns som vi kan bli riktiga vänner, hade varit roligt...
Och det som du sa att vi kan ha den där kvällen hade varit jätte roligt, bara så att du vet så e du alltid välkommen hos mig..
Hoppas att natten på jobbet blir någorlunda bra.
Vi hörs i morgon Stor Kram HANNA


Till alla andra ha det fett

Mvh Beppo

Kommentarer
Postat av: Majsan

Tack skall du ha vännen....=)Tyckte detvar riktigt trevlogt att prata med
dig med.det föll sig så naturligt på något sätt.Du verkar supergod du med....Kan kankse dyka upp under min semester???här har varit mindre kaos men också trevligheter ikväll!!!Min arbetskollega tittade förbi med sin son på 6,5 vecka...Gissa om man blev sugen!!!=)
Många kramar till dig vännen!!!=)

2007-07-21 @ 02:46:36
URL: http://loppansdittochdatt.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tja bruden, hoppas allt är kanon med dej på semestern.... På lördag ska jag med Calles klubb på träningsläger i Göteborg och vi ska ut och festa på kvållen... Kommer du vara hemma och är sugen på att gå ut? Vore skitkul att träffas då ju... För nu jobbar jag bara typ en vecka till...
Fick förresten jobbet hos Clinique, är jätteglad för det! Ska bli spännande och det kommer bli ett jävligt tufft år men nu ska jag fan visa vad jag kan... (Och du ska ju ta ditt körkort, eller hur...)
Kraaam på dej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0